Deze App Zie Je Niet Meer Terug Op De iPhone X In Amerika

Spread the love

De prominent bekende jailbreak-winkel in iOS – Cydia heeft de in-app-aankopen gesloten vanwege een bug in verband met het digitale token-systeem van PayPal. De oprichter Jay Saurik Freeman nam zijn Reddit-account om de sluiting aan te kondigen van de langgerekte rivaal van de Apple App Store, de mobiele winkel van Cydia. Als jij de app nog op je mobiele telefoon hebt staan raden we je aan om deze te verwijderen. Daarbij kun je de samsung galaxy s8 los toestel ook nog aanschaffen om dit soort apps niet meer te gebruiken.

Er Zaten Een Aantal Bugs In De Syssteemsoftware Van Apple

Volgens Saurik is deze sluiting blijkbaar te wijten aan een recent rapport van een buggerelateerde PayPal-rekening die een zeer klein aantal gebruikers heeft getroffen. Er zijn echter maar een paar nummers die Cydia gebruiken waarin een paar minder gebruikers zijn ingelogd, Suarik vindt dit ‘geen probleem’ omdat het slechts een fout is en geen gegevenslek. Desalniettemin beweert Saurik dat hij de Cydia-winkel uiteindelijk tegen het einde van dit jaar volledig zou sluiten, en dit rapport gaf hem een ​​duw om de in-app-aankopen voor nu af te sluiten.

Apple Heeft Een Hoop Gedaan Om De Cydia Winkel Te Sluiten

Bovendien denkt Saurik dat het sluiten van de mobiele Cydia-winkel hem geld zou kosten, en dit was ook een belangrijk onderdeel van een gezond ecosysteem dat een aantal mensen hielp om het ecosysteem te onderhouden.

De App Store Is Te Rivaliserend Voor Een Alternatief

Saurik beweert ook dat hij na voldoende tijd te hebben besteed aan het heroverwegen van zijn tijdlijnen, heeft besloten om de mogelijkheid om dingen te kopen uit de Cydia-winkel te sluiten, wat nog steeds wordt beschouwd als het rivaliserende afdelingssysteem van Apple’s App Store. Bovendien zijn de App Store en het ecosysteem van Apple veiliger geworden, wat heeft geleid tot een afname van het aantal jailbreakgebruikers dat uiteindelijk heeft geleid tot een afname van de gebruikers van de Cydia-mobiele winkel.


Spread the love